dinsdag 26 september 2023
spot_img
HomeFotografiePolitiehelikopter en agenten in kogelwerende vesten in actie bij bedrijf in Waalwijk

Politiehelikopter en agenten in kogelwerende vesten in actie bij bedrijf in Waalwijk

Bij een bedrijf aan de Industrieweg in Waalwijk is er woensdagmiddag rond 13.00 uur langere tijd een politieactie geweest. Een melder gaf aan dat er mogelijk iemand met een vuurwapen in het pand was. De politie schaalde flink op, maar later bleek dat het om een valse melding ging.Als we een dergelijke melding binnenkrijgen, nemen we die uiterst serieus laat de woordvoerder weten. Agenten in kogelwerende vesten en meerdere dienstauto’s waren snel ter plaatse. Ook de politiehelikopter werd ingezet en cirkelde een tijdje boven het pand.Iemand meldde ons dat er mogelijk een persoon ‘met verkeerde plannen’ in het pand zou zijn. Met een mogelijk vuurwapen. Gelukkig was er uiteindelijk niets aan de hand, maar we namen geen enkel risico”, aldus de politiezegsman.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!