vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieMotorrijder komt in botsing met auto Reigerbosweg Waalwijk

Motorrijder komt in botsing met auto Reigerbosweg Waalwijk

Rond acht uur zaterdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de Reigerbosweg in Waalwijk.

Door een nog onbekende oorzaak was er een aanrijding gebeurd tussen een motorrijder en een automobilist op het parkeerterrein van De Plus supermarkt. De motorrijder had veel pijn aan zijn been die vermoedelijk is gebroken. Omstanders die het ongeval hadden zien gebeuren waren erg geschrokken. De klap was volgens hen enorm.

Het personeel van de ambulancedienst is een tijdje bezig geweest met het slachtoffer. Hierna is hij direct overgebracht naar een ziekenhuis. Team verkeer van de politie gaat onderzoek doen, en gaat camerabeelden opvragen.

De motor die pas anderhalve maand oud is, raakte zwaar beschadigd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!