maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrachtwagen en auto botsen in Drunen, zwaargewonde bestuurder met trauma-arts naar ziekenhuis

Vrachtwagen en auto botsen in Drunen, zwaargewonde bestuurder met trauma-arts naar ziekenhuis

Een automobilist is donderdagochtend met een vrachtwagen in een botsing gekomen op de Spoorlaan in Drunen. De bestuurder van de auto is zwaargewond. De voertuigen botsten rond 09.00 uur bij een rotonde. Die is nu door de politie afgezet. Het zwaargewonde slachtoffer is door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur is niet gewond geraakt. De schade aan de vrachtwagen en auto is groot.Daardoor liggen er brokstukken op de weg. Een traumahelikopter landde bij de Spoorlaan. De trauma-arts ging mee met de ambulance. Hoe de auto en de vrachtwagen bij de rotonde konden botsen, is nog niet duidelijk. Daar doet de politie onderzoek naar.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!