donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVier zwaargewonden na ongeval op A59 Drunen

Vier zwaargewonden na ongeval op A59 Drunen

Bij een ongeval tussen twee personenauto`s zijn donderdagavond op de snelweg A59 bij Drunen vier personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond de klok van 22:00u op de A59 vanuit Waalwijk in de richting van Den Bosch net voorbij de afslag Drunen-West. Door onbekende oorzaak kwamen de twee personenauto`s met elkaar n botsing waarna een van de voertuigen meerdere keren over de kop sloeg en vervolgens weer op zijn wielen tot stilstand kwam. In dit voertuig zaten vier personen welke alle zwaargewond raakten.

Een van de inzittende van de auto raakte volgens de politie zeer ernstig gewond en is overgebracht naar het Radboud UMC in Nijmegen. Alle inzittenden zouden volgens de politie jong volwassenen zijn. De inzittenden van het andere voertuig raakte bij het ongeval niet gewond.

Na het ongeval rukten de hulpdiensten massaal uit een traumahelikopter landde op de snelweg. De VOA doet op dit moment sporenonderzoek. De snelweg is tussen de afrit Drunen-West en afrit Drunen – Heusden volledig afgesloten. Vermoedelijk blijft dit zo tot aan de ochtendspits. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!