maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto volledig uitgebrand in Haarsteeg, inzittenden kunnen voertuig op tijd verlaten

Auto volledig uitgebrand in Haarsteeg, inzittenden kunnen voertuig op tijd verlaten

 Een auto is maandagavond volledig uitgebrand aan de Vergereindseweg in Haarsteeg. De auto was tijdens het rijden gaan branden. De mensen in de auto konden op tijd het voertuig verlaten. De melding over de brand kwam even na 23.00 uur binnen bij de brandweer. Omdat de brandweer niet genoeg water bij had is ook de brandweer uit Den Bosch met de waterwagen op het incident afgekomen. Een takelwagen heeft het wrak geborgen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!