donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVolledig brandweerteam moet een uur trekken en duwen om paard uit de...

Volledig brandweerteam moet een uur trekken en duwen om paard uit de sloot te krijgen in Waalwijk

Hachelijke momenten voor een paard in Waalwijk, vrijdag aan het einde van de middag. Het dier was in een droge sloot beland en moest door de brandweer worden gered. Dat lukte uiteindelijk, al kostte dat een heel team een uur. Het in de problemen geraakte paard werd opgemerkt door iemand die het dier kwam ophalen met een paardentrailer. Deze man zag het paard niet meer in de weiland staan en ging op onderzoek uit. Toen hij zag dat het ros in een droge sloot lag, belde hij de brandweer.

Die rukte uit met een team van ongeveer tien man. Ook een kraanwagen kwam ter plaatse. Na een uur trekken en duwen wisten de brandweermannen het dier uit de greppel te krijgen. Dat gebeurde allemaal aan het Westeinde, net buiten het dorp.

Omdat het vermoeide dier niet meer kon opstaan, kwam er ook nog een dierenarts ter plekke. Die gaat het dier onderzoeken. Het is onduidelijk hoelang het paard in de sloot heeft gelegen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!