donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGewonde bij steekpartij in Drunen, politie gaat met meerdere eenheden ter plaatse

Gewonde bij steekpartij in Drunen, politie gaat met meerdere eenheden ter plaatse

Bij een steekincident in de buurt van de kruising tussen de Grotestraat en het Raadhuisplein in Drunen is zondagmiddag een persoon gewond geraakt. De politie startte onmiddellijk de zoektocht naar verdachten. Er is al met meerdere mensen gesproken. De melding over de steekpartij kwam om 17.11 uur binnen. De politie ging met vijf eenheden naar de plek van de steekpartij. Ook kwam er een ambulance om het slachtoffer te controleren. Hij is hierna naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij gewond was geraakt aan zijn bovenarm. Hij bloedde hevig. Wat de aanleiding voor de steekpartij is, is niet bekend. Drie jonge jongens gaven wel aan dat zij de steekpartij zagen gebeuren. Volgens hen stond er een auto geparkeerd op de Grotestraat waar een aantal mannen in zaten. Een groepje andere mannen liep vervolgens voorbij en riepen iets in de richting van de mannen in de auto. Hier na werd er over en weer geroepen. Hierna zouden de mannen in de auto zijn uitgestapt en is er door één van de mannen een mes getrokken, aldus de jongens. Van welke van de twee groepen deze man was, konden zij niet zien.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!