donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieDrukte na ongeval op de A59 in de richting van Den Bosch...

Drukte na ongeval op de A59 in de richting van Den Bosch naar het knooppunt Zonzeel

 Na een ongeval op de A59 ontstond er dinsdagmiddag een file in de richting van Den Bosch naar het knooppunt Zonzeel, bij Vlijmen. De weg werd vanwege het ongeval gesloten, maar rond 14.45 uur was alleen de rechterrijstrook nog dicht. Het verkeer werd intussen via de af- en oprit geleid.Het ongeval gebeurde rond 13.40 uur. Hierna ontstond al snel een opstopping. Tussen Vlijmen en de afrit Heusden stond even na 14.00 uur een file van zo’n 4 kilometer, meldt ANWB. Dit liep later nog kort op tot 5 kilometer en nam toen geleidelijk weer wat af. Ook een ambulance kwam op het ongeval af. Het is echter nog niet duidelijk of er ook iemand gewond is geraakt. Het was nog niet duidelijk. Een takelbedrijf heeft de auto’s opgehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!