donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBijgebouw van huis vliegt in brand in Kaatsheuvel

Bijgebouw van huis vliegt in brand in Kaatsheuvel

In een bijgebouw van een huis aan de Bernsehoef in Kaatsheuvel is vrijdagochtend brand uitgebroken. Voor een korte tijd waren er grote vlammen te zien. De brandweer had het vuur snel onder controle. Rond 06.35 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. De overbuurvrouw ontdekte de brand en intussen werd de bewoner gewekt door blaffende honden. Ook de politie kwam op de brand af. In het bijgebouw stond een houtkachel. Het schuurtje kan als verloren worden beschouwd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!