zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieTwee mensen zwaargewond bij steekpartij in Sprang-Capelle, verdachte (56) aangehouden

Twee mensen zwaargewond bij steekpartij in Sprang-Capelle, verdachte (56) aangehouden

Bij een steekincident vermoedelijk in een woning aan de Luzerne zijn zondagavond een man en een vrouw zwaargewond geraakt. De politie arresteerde een 56-jarige man. Hij is van Poolse afkomst. Hij is de hoofdbewoner van het pand. Ook de slachtoffers zijn vermoedelijk Pools. Hun identiteit staat echter nog niet vast.

De politie kreeg zondag 22 oktober 2023 omstreeks 22.20 uur een melding van een steekpartij op de Luzerne in Sprang-Capelle. Ter plaatse zagen de agenten dat een man en een vrouw gewond op de grond lagen.  Ze waren bij bewustzijn maar nauwelijks aanspreekbaar.   Er kwamen vier ambulances en twee heli’s ter plaatse. De slachtoffers werden naar een ziekenhuis gebracht. 

De verdachte, een 56-jarige man, werd door agenten in zijn woning aangehouden.  Medewerkers van de Forensische Opsporing stellen in die woning een uitgebreid sporenonderzoek in. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van de steekpartij.  Ook onderzoeken de speurders de relatie tussen de slachtoffers en de verdachte.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!