zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieHuis brandt volledig uit in Waalwijk, bewoonster met brandwonden naar ziekenhuis

Huis brandt volledig uit in Waalwijk, bewoonster met brandwonden naar ziekenhuis

Een woning is eind donderdagmiddag volledig uitgebrand aan de Professor Krabbestraat in Waalwijk. De bewoonster van het huis is daarbij gewond geraakt. De brand ontstond door nog onbekende reden rond 17.20 uur. De brandweer rukte met meerdere voertuigen met spoed uit. Een half uur later sloegen de vlammen uit het dak. Het vuur is daardoor overgeslagen naar een naastgelegen pand. De bewoonster van het huis is met brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd. De Veiligheidsregio adviseert omwonenden ramen en deuren te sluiten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!