zaterdag 02 december 2023
spot_img
HomeFotografieStorm Ciarán richt schade aan appartementencomplex

Storm Ciarán richt schade aan appartementencomplex

Storm Ciaran heeft op donderdagochtend schade veroorzaakt bij een appartementencomplex aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. De harde windstoten die op die dag over Nederland waaiden, resulteerden in losliggende en weggewaaide stukken dakbedekking. De brandweer arriveerde ter plaatse met twee voertuigen, waaronder een hoogwerker, om de losse dakbedekking veilig te stellen. Een gedeelte van de straat is afgesloten voor verkeer.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!