maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieGeparkeerde auto gaat in vlammen op in Nieuwkuijk, getuigen zien voertuigen snel...

Geparkeerde auto gaat in vlammen op in Nieuwkuijk, getuigen zien voertuigen snel wegrijden.

Een geparkeerde auto is dinsdagavond in vlammen opgegaan in Nieuwkuijk. Het voertuig stond op een parkeerplek langs een bospad bij de Badweg. De politie sluit brandstichting niet uit. De wagen vloog rond 21.15 uur in brand, waarna getuigen twee auto’s met grote vaart weg zagen rijden. Deze omstanders meldden die waarneming bij de politie. Ondanks de inzet van de brandweer bleef van de auto slechts een wrak over. Vanwege de verhalen van getuigen over wegrijdende auto’s, onderzoekt de politie of de brand mogelijk aangestoken was. Bij de brand raakten geen andere voertuigen beschadigd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!