zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestuurster belandt met auto in de sloot bij Waalwijk-Oost

Bestuurster belandt met auto in de sloot bij Waalwijk-Oost

Rond half tien vrijdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval bij Waalwijk-Oost. De bestuurster was in de bocht de macht over het stuur verloren en kwam met haar auto in een sloot terecht. De bestuurster wilde de A59 oprijden toen het mis ging. De brandweer moest ter plaatse komen om de bestuurster uit haar auto te bevrijden. Het personeel van de ambulancedienst had de vrouw onderzocht op letsel maar ze hoefde niet mee naar een ziekenhuis. Tijdens het incident was Waalwijk-Oost afgesloten voor het verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!