maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieFietsster raakt gewond door botsing met auto op rotonde bij Efteling in...

Fietsster raakt gewond door botsing met auto op rotonde bij Efteling in Kaatsheuvel

 Een fietsster is vrijdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Kaatsheuvel. Dat gebeurde op de Europalaan, vlak bij pretpark de Efteling. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Op het moment dat het misging, rond 07.00 uur, stak de vrouw met haar fiets de weg over bij een rotonde. Het is niet duidelijk hoe dat precies kon gebeuren. De gewonde vrouw werd op een brancard de ambulance in gereden en naar het ziekenhuis gebracht. Bij de botsing kwam de automobilist met de schrik vrij.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!