maandag 17 juni 2024
HomeFotografiePorsche in de kreukels door botsing in Loon op Zand, vermoedelijk tijdens...

Porsche in de kreukels door botsing in Loon op Zand, vermoedelijk tijdens proefrit

Op de Hoogt in Loon op Zand zijn vrijdagmiddag rond 14.30 uur twee auto’s op elkaar gebotst. Eén van de twee voertuigen was een Porsche. Mogelijk werd hierin een proefrit gemaakt, aangezien hier een groen kenteken op zat. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis en konden ter plaatse behandeld worden door het ambulancepersoneel. Beide auto’s raakte zwaar beschadigd en moesten getakeld worden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!