maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTwee auto’s botsen op elkaar op kruising aan de Pakketweg Waalwijk

Twee auto’s botsen op elkaar op kruising aan de Pakketweg Waalwijk

 Rond de klok van 11:45 uur, kreeg de politie een melding van een ongeval aan de Pakketweg in Waalwijk. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen. Volgens de politie was de aanrijding ontstaan vanwege een voorrangskwestie. Op de kruising Pakketweg/Weteringweg zijn al meerdere ongevallen gebeurd. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De beide voertuigen liepen veel schade op en moesten worden opgehaald door een takelbedrijf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!