donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieFietser (77) aangereden bij afrit Waspik op A59: met hoofdverwondingen naar ziekenhuis

Fietser (77) aangereden bij afrit Waspik op A59: met hoofdverwondingen naar ziekenhuis

 Op de afrit A59 bij Waspik is woensdagmiddag rond 13.30 uur een 77-jarige man uit Dongen aangereden door een auto. De man liep een hoofdwond op en is naar het ziekenhuis vervoerd. De auto kwam van de afrit gereden en heeft daarbij de man op zijn fiets waarschijnlijk over het hoofd gezien. De fietser werd geschept, kwam ten val en liep een hoofdwond op. De man is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een ambulance, meerdere politieauto’s en twee wagens van Rijkswaterstaat kwamen naar het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!