maandag 17 juni 2024
HomeFotografieOmstander redt kind dat vast zit tussen spaken van fiets aan de...

Omstander redt kind dat vast zit tussen spaken van fiets aan de Noorder-Allee Waalwijk

Rond zes uur donderdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een hulpverlening aan de Noorder-Alleen in Waalwijk. Door een onbekende oorzaak kwam een kind met haar voet tussen de spaken van de fiets terecht en zat met haar voet vast tussen de spaken. Een omstander aarzelde geen moment en verleende eerste hulp. De brandweer was inmiddels gebeld voor de hulpverlening maar het was de omstander gelukt om de voet van het kind tussen de spaken vandaan te halen. Het geschrokken meisje werd in de ambulance behandeld aan haar voet en verwondingen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!