zondag 16 juni 2024
HomeFotografieBrand in Waalwijks kantoorpand, giftige stoffen liggen vlakbij in opslag

Brand in Waalwijks kantoorpand, giftige stoffen liggen vlakbij in opslag

 Door een brand in een kantoorpand staan vrijdagochtend meerdere werknemers op straat aan de Sluisweg in Waalwijk. Het pand staat vol met rook. Rond 06.00 uur brak er brand uit in het gebouw van Covestro, een bedrijf dat chemische materialen levert voor onder meer verf. De brandweer rukte groots uit, vanwege de vele gevaarlijke stoffen die in de gebouwen ernaast liggen opgeslagen. De brand woedt vermoedelijk op de derde verdieping. Hoe die is ontstaan, is nog niet bekend. Wel is het duidelijk dat de brand niet is overgeslagen naar de opslag met chemische materialen. De brandweer is nog zeker de hele ochtend bezig.

Er zijn drie tankautospuiten en een hoogwerker ingezet. Ook is er een extra container voor ademlucht voor de brandweer ingezet.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!