zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieExplosie richt ravage aan in woning Kaatsheuvel: deuren en plafond zwaar beschadigd

Explosie richt ravage aan in woning Kaatsheuvel: deuren en plafond zwaar beschadigd

Een huis in Kaatsheuvel is zondagmiddag door een explosie bij de voordeur flink beschadigd. De voordeur van de woning in de Bogaert werd waarschijnlijk opgeblazen met zwaar vuurwerk. Een andere deur in het huis kwam volledig los en ook het plafond liep grote schade op. De bewoners moeten de nacht daarom ergens anders doorbrengen. De enorme klap was rond 16.15 uur in meerdere straten te horen. Dat het gaat om een krachtig explosief, is te zien aan de omvang van de schade. Het glas van de voordeur sprong kapot, door de druk die ontstond in de hal kwamen dakpannen van een afdak erboven scheef te staan, een deur naar de hal schoot direct los en een rookmelder viel vanaf het plafond naar beneden. Ook de kerk tegenover de woning kreeg het te verduren. Daar zitten barsten in enkele glas-in-loodramen. De bewoners raakten ondanks de ontploffing niet gewond en konden veilig buiten komen. Ze kregen van de hulpdiensten een deken vanwege de kou. Brandweerlieden hebben de woning gecontroleerd. De bewoners kunnen door de schade en kapotte voordeur echter niet thuis slapen. Agenten vermoeden dat zwaar vuurwerk de enorme schade heeft veroorzaakt. Maandag gaat de politie onderzoek in het huis doen. Dan wordt de woning ook weer dichtgemaakt, zodat de bewoners weer naar huis kunnen. Er is niemand opgepakt.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!