maandag 17 juni 2024
HomeFotografieZwaargewonde bij ernstig ongeval op Midden-Brabantweg: vrouw onder invloed van alcohol en...

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op Midden-Brabantweg: vrouw onder invloed van alcohol en harddrugs

Een automobilist is maandagochtend rond 03.55 uur de macht over het stuur verloren en belandde daardoor in de sloot op de Midden-Brabantweg ter hoogte van Loon op Zand. De zwaargewonde 27-jarige bestuurster uit Wijk en Aalburg is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster reed van Tilburg naar Waalwijk toen hij de macht over zijn stuur verloor. Het voertuig belandde op zijn zijkant in de sloot. De bestuurster had te veel alcohol gedronken en was onder invloed van harddrugs. Vanwege de grote impact werd ze meegenomen voor onderzoek naar het ziekenhuis, zo deelt de politie. In het ziekenhuis is bloed afgenomen voor een alcohol -en drugsonderzoek. Het rijbewijs van de vrouw is ook ingenomen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!