donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieVier auto’s botsen op elkaar op kruising in Waalwijk: forse schade.

Vier auto’s botsen op elkaar op kruising in Waalwijk: forse schade.

 Liefst vier auto’s zijn maandag rond 16.45 uur op elkaar gebotst op een kruising in Waalwijk. Eén persoon raakte daarbij lichtgewond. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Pakketweg met de Weteringweg. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is onduidelijk.De vier voertuigen zijn flink beschadigd geraakt bij de botsing en moeten worden opgehaald door een takelbedrijf. Eén persoon raakte lichtgewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!