maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrachtwagen vast onder berucht viaduct in Waalwijk, chauffeur gewond naar het ziekenhuis

Vrachtwagen vast onder berucht viaduct in Waalwijk, chauffeur gewond naar het ziekenhuis

Een vrachtwagen is woensdagmiddag vast komen te zitten onder het beruchte viaduct aan de Hertog Janstraat in Waalwijk. De chauffeur raakte gewond door de harde klap. Dit gebeurde rond 15.00 uur. Een ambulancemedewerker heeft de man ter plekke nagekeken. Hierna is hij meegenomen naar het ziekenhuis. Er braken wat stukjes beton van het viaduct af. De politie had tijdens het incident de weg helemaal afgesloten voor het verkeer. Even voor 18.00 uur was de vrachtwagen weer vrij.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!