zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografiePolitie gaat uit van drugslab in ijsfabriek in Waalwijk na vondst aanwijzingen...

Politie gaat uit van drugslab in ijsfabriek in Waalwijk na vondst aanwijzingen in puin waaronder ketels

De politie gaat er vanuit dat er een drugslab zat in de Waalwijkse ijsfabriek waar afgelopen vrijdag een grote brand woedde. Dit komt door de vondst van meerdere aanwijzingen. Politie, forensische onderzoekers en medewerkers van SEON doorzoeken de restanten van het pand. De eigenaar is totaal verbaasd. Zes ketels zijn er tot nu toe gevonden, drie grote en drie kleine. Daarnaast lagen er gaslampen en een vat van 1000 liter. Het onderzoek op het terrein aan de Industrieweg is al sinds woensdagochtend bezig. Rondom het terrein hangt een sterke amfetaminegeur. Met een grote graafmachine wordt de weg vrijgemaakt, zodat medewerkers van de LFO (Landelijke Faciliteit Ontmantelen) hun werk kunnen doen. Ook zijn er speurhonden ingezet. Het bedrijf SEON biedt ondersteuning bij de ontmanteling van drugslabs. De politie heeft dusver nog geen aanhoudingen verricht. Het bedrijf wist niks over een drugslab, zegt de schoonzoon van de eigenaar. Ze kwamen hier pas achter toen ze het nieuws zagen en zijn ‘totaal geschrokken’. Het is een bedrijf waar al 26 jaar “kei hard voor gewerkt wordt, en na al die jaren gebeurt er zoiets”. Het gedeelte waarin het drugslab zich bevindt, zouden ze hebben verhuurd. Momenteel weet de familie vrij weinig en wacht de uitkomst van het onderzoek af.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!