maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto rijdt betonblok uit de grond en belandt in voortuin in Sprang-Capelle

Auto rijdt betonblok uit de grond en belandt in voortuin in Sprang-Capelle

Bij een ongeval op de Torenstraat in Sprang-Capelle is zaterdagmorgen even na tien uur een bestuurder van een auto aangehouden. De bestuurder verloor de macht over het stuur, ramde een groot betonblok, en belandde vervolgens in een voortuin van een woning.

De bestuurder is ter plaatse door de politie aangehouden. Het blok heeft ervoor gezorgd dat de auto niet tegen de woning is belandt. De bestuurder wilde niet meewerken en ging flink tekeer tegen de politie. De auto is meegenomen door een takelbedrijf en de gemeente zal het betonblok terugplaatsen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!