donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieRavage door crash in Kaatsheuvel, bestuurder kan ondanks zware schade uit auto...

Ravage door crash in Kaatsheuvel, bestuurder kan ondanks zware schade uit auto kruipen

Een automobilist is zondagochtend met zijn auto gecrasht op de Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel. Hij belandde op zijn dak op het fietspad. Door onbekende reden verloor de bestuurder rond half vier de macht over het stuur. Daardoor slipte hij op de weg, belandde in de sloot, raakte een boom en kwam uiteindelijk op zijn dak op het fietspad terecht.

De man kon op eigen kracht het zwaar beschadigde voertuig verlaten, ondanks dat de voorkant volledig was ingedeukt. Hij is uiteindelijk in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen leken mee te vallen, gezien de ravage.

Een takelbedrijf kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto mee te nemen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!