donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieHoe komt een fiets boven in een wegwijzerpaal? Dat is nog een...

Hoe komt een fiets boven in een wegwijzerpaal? Dat is nog een groot vraagteken, maar ‘het is een knappe prestatie.

 Wegwijzerpalen met in de top een fiets, ze zijn heel zeldzaam. Maar Drunen heeft er eentje, sinds zaterdag op zondag. Wie dat geflikt heeft, is een raadsel. Op de hoek van de Stationsstraat en Spoorlaan staan tientallen fietsen strak in het gelid. Vooral van eigenaars die de bus naar Waalwijk en vooral Den Bosch hebben genomen om naar school te gaan. Eentje steekt erbovenuit. En dat mag letterlijk worden genomen: boven in een wegwijzerpaal hangt-ie. Te danken aan een paar pinnen, die uit de paal steken om eventueel nog meer borden aan te bevestigen. Een apart en ook een wat treurig gezicht: het rijwiel hangt ondersteboven, alsof-ie is gesneuveld.

Het lijkt op een oudejaarsgrap, maar al een dag eerder is het rijwiel erop bevestigd. Dat zegt een bewoner van het appartementencomplex Villas Drunen, die vanuit de bovenste verdieping een perfect uitzicht heeft op de rotonde. Ze vindt het ‘een knappe prestatie’. Inderdaad, helemaal in de top, daar was de nodige spierkracht voor nodig. Wellicht is gebruik gemaakt van een hoogwerker, niemand die het weet. Overigens is het niet de eerste keer dat de wegwijzerpaal met een fiets is aangekleed. ,,Vorig jaar ook al, toen rond carnaval.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!