maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto rijdt van viaduct af bij Heesbeen en valt vijf meter naar...

Auto rijdt van viaduct af bij Heesbeen en valt vijf meter naar beneden, bestuurder zwaargewond

Een auto is donderdagavond van een viaduct bij Heesbeen afgereden. De bestuurder raakte zwaargewond. Volgens een politiewoordvoerder zag de bestuurder te laat dat de auto’s voor hem remden. Toen de man uit probeerde te wijken, klapte hij tegen de vangrail van het viaduct.

De auto reed rond 19.15 uur dwars door de balustrades van het viaduct. Het voertuig viel 4 tot 5 meter naar beneden, bevestigt een woordvoerder van de politie. De wagen eindigde op het dak op de Grotestraat in Heesbeen, die onder het viaduct ligt. Brandweerlieden bevrijdden de zwaargewonde man, die bekneld zat in zijn voertuig. Een trauma-arts kwam met de auto naar Heesbeen, waardoor er geen helikopter hoefde te worden ingezet. Rond 20.15 uur vervoerde de ambulance het zwaargewonde slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis. Het ongeluk heeft volgens de politie niet met gladheid te maken. De auto werd rechtop gezet zodat deze kan worden getakeld. Omdat het gaat om een eenzijdig ongeval, wordt geen verder onderzoek gedaan naar de oorzaak.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!