vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAutomobilist rijdt meubelzaak binnen in Oudheusden, inzittenden nemen de benen.

Automobilist rijdt meubelzaak binnen in Oudheusden, inzittenden nemen de benen.

Een automobilist is maandagavond de achtergevel van een meubelzaak ingereden en er vervolgens vandoor gegaan. Ook de overige twee passagiers zijn weggerend. Dat gebeurde aan de parkeerplaats aan de Laagstraat in Oudheusden. Dat gebeurde rond 17.45 uur. De schade aan het pand is enorm. De politie doet onderzoek en bekijkt camerabeelden van rondom het gebouw. De wagen zorgde voor een enorme ravage door de muur van de werkplaats van meubelzaak Schreuder te rammen. Er was op dat moment niemand in de werkplaats. Losse en grote brokken stenen lagen verspreid op het parkeerterrein, meters van de gevel af. De parkeerplaats op het af te sluiten terrein wordt gedeeld met de naastgelegen supermarkt Coop. ,,Ik was net weg toen ik telefoon kreeg van een medewerker dat er een auto de gevel in was gereden”, staat eigenaar John van Wijlen van de Coop naar de puinhoop te kijken. ,,Ik heb de eigenaar direct gebeld. En ben al lang blij dat er geen klanten of wie dan ook hier liepen toen het gebeurde.” Eigenaar Charles Schreuder was op het moment dat de wagen de achterzijde van het pand inreed ook net weg. Op de ramen van de winkel aan de voorzijde prijken banieren met opheffingsuitverkoop. ,,Ik ben van de vierde generatie en ga stoppen ja, er is geen opvolging. Op deze manier wil ik met de zaak ook niet eindigen, maar het is even niet anders”, probeert de 86-jarige Schreuder iets van de schade op te nemen. Om er direct aan toe te voegen dat de winkel dinsdagmiddag gewoon weer open is. ,,Ik blijf open tot de laatste meubels verkocht zijn.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!