zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieMan (56) slaat ruit in met honkbalknuppel bij New York Pizza in...

Man (56) slaat ruit in met honkbalknuppel bij New York Pizza in Waalwijk na conflict

 Een 56-jarige man uit Waalwijk is vrijdagavond aangehouden omdat hij een ruit van de New York Pizza aan de Grotestraat in Waalwijk zou hebben vernield met een honkbalknuppel. Ook zou hij iemand bedreigd hebben. Rond 18.10 uur werd de politie gealarmeerd. Als de agenten aankomen, treffen ze de verdachte niet meer aan. Duidelijk wordt dat er vermoedelijk een onderling conflict aan voorafging. Zo komt er toch snel een verdachte in beeld. De man (56) is later in zijn woning in Waalwijk aangehouden en meegenomen voor verhoor en verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!