zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieGrote lading lachgascilinders gedumpt in sloot in Waspik

Grote lading lachgascilinders gedumpt in sloot in Waspik

In het buitengebied van Waspik is woensdagochtend een grote hoeveelheid lege lachgascilinders gevonden. Het grootste gedeelte ligt in een sloot. De politie vindt het zeker niet om te lachen. Ook rondom de sloot liggen tientallen lege cilinders en dozen waar deze uitkwamen. ‘Lachen dit?’, zo steekt de politie van wal op Facebook. De agenten laten merken de rotzooi zeker niet grappig te vinden. We doen onderzoek naar de veroorzaker. Wellicht kunnen we die persoon laten lachen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!