vrijdag 21 juni 2024
HomeFotografieA59 bij Elshout richting Waalwijk dicht na zwaar ongeval, snelweg ligt vol...

A59 bij Elshout richting Waalwijk dicht na zwaar ongeval, snelweg ligt vol met kip, twee mannen aangehouden

De A59 is ter hoogte van Elshout richting Waalwijk afgesloten vanwege een groot ongeval met een vrachtwagen en een auto. Een vrachtwagen en een Range Rover liggen gekanteld op het wegdek. De snelweg ligt vol met kippenvlees dat de vrachtwagen vervoerde. Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur. Volgens meerdere ooggetuigen vloog een zwarte Range Rover met hoge snelheid op de vluchtstrook voorbij. ,,Toen de zwarte auto de vrachtwagen passeerde vanaf de rechterkant, reed deze ineens schuin voor de vrachtwagen langs en belandde tegen de vangrail aan en vervolgens tegen de zijkant van de vluchtstrook. De vrachtwagen probeerde uit te wijken voor de auto, maar schaarde hierdoor en belandde op de zijkant op het wegdek.” De politie bevestigt dat de zwarte auto meer dan 200 kilometer per uur reed. De vrachtwagenchauffeur zat samen met zijn vrouw in de wagen. Zij zijn beide naar het ziekenhuis gebracht, de vrouw zou zwaargewond zijn. De ambulance kon niet weg doordat het gehele wegdek vol ligt met puin. De brandweer heeft de vangrail open moeten slijpen zodat de ambulance erdoorheen kon. In de zwarte auto zaten twee mannen die beide naar het ziekenhuis zijn gebracht. Agenten zijn mee naar het ziekenhuis omdat deze mannen zijn aangehouden. In de auto zouden ook verboden middelen liggen. De politie vermoedt dat de snelweg richting Waalwijk tot minimaal zondagochtend 07.00 uur is afgesloten. Het verkeer aan de andere kant van de weg kan via de vluchtstrook rijden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!