maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTwee auto's botsen op een wegversmalling op de Nieuwe Provincieweg in Waspik...

Twee auto’s botsen op een wegversmalling op de Nieuwe Provincieweg in Waspik een persoon gewond

Bij een wegversmalling op de Nieuwe provincieweg in Waspik zijn vanmorgen twee auto’s op elkaar gebotst.  Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht en een andere persoon is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee. De weg was even afgesloten voor verkeer zodat hulpdiensten hun werk konden doen. Hoe het kon gebeuren is niet bekend. De schade aan de auto’s is groot twee takelwagens hebben de auto’s opgehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!