vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieBrandweer redt poes Sientje uit boom Kaatsheuvel

Brandweer redt poes Sientje uit boom Kaatsheuvel

De brandweer moest donderdagmorgen even voor negen uur in actie komen voor een poes in de boom aan de Burgemeester Malleslaan in Kaatsheuvel. Poes Sientje was door onbekende oorzaak gisterenmiddag in de boom geklommen en durfde er niet meer uit te komen. De brandweer kwam ter plaatse met een hoogwerker om poes Sientje uit de boom te redden. Poes Sientje liet zich niet makkelijk pakken. Na enige tijd kon een brandweerman poes Sientje pakken en uit de boom halen. Toen de brandweerman Sientje beter probeerde vast te houden zag Sientje de kans en sprong vanuit het bak op de grond en ging er als een speer vandoor. De eigenaresse die ook aanwezig was ging thuis toch poolshoogte nemen en trof daar gelukkig Sientje weer aan. Sientje lijkt aan het hachelijke avondtuur niks overgehouden te hebben. De eigenaresse was blij dat ze weer thuis was. Ze bedankte de brandweer voor de inzet.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!