woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieWoning loopt flinke waterschade op na lekkage Sprang-Capelle

Woning loopt flinke waterschade op na lekkage Sprang-Capelle

Een woning aan de Molenstraat in Sprang-Capelle heeft zondagavond flinke waterschade opgelopen na een waterlekkage. Het was kwam met bakken van boven naar beneden gelopen. De gehele woning en kelder stond blank. De brandweer kwam ter plaatse om de kelder leeg te pompen. De waterlekkage zit waarschijnlijk bij de cv-ketel op zolder. Het is niet bekend wanneer de waterlekkage is begonnen. De woning was op dit moment niet bewoond. De schade is groot.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!