woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestuurder gewond na botsing tussen bakwagen en twee auto's

Bestuurder gewond na botsing tussen bakwagen en twee auto’s

Een automobilist raakte donderdagmiddag lichtgewond bij een ongeval in Waalwijk. Dit gebeurde op de Maasroute (A59), bij Waalwijk. In totaal waren er twee auto’s en een bakwagen bij betrokken. Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur. De gewonde persoon is onderzocht door personeel van de ambulancedienst en meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurders van de andere voertuigen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee. Een van de auto’s kwam in de bosjes terecht, ook heeft hij een kastje uit de grond gereden en een paal waar een zonneplaat op zat. De schade aan alle voertuigen is groot. Rijkswaterstaat heeft de oprit, en een rijbaan afgesloten voor het verkeer waardoor er een flinke file is ontstaan. Rond 17.30 waren de problemen opgelost en waren alle rijbanen weer toegankelijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!