vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieMan tankt auto vol voor lange rit, maar rijdt kort daarna bij...

Man tankt auto vol voor lange rit, maar rijdt kort daarna bij Oudheusden de sloot in

Een automobilist is dinsdagavond een sloot in gereden bij Oudheusden. Voor de bestuurder er erg in had maakte een stuurfout op de N267 een einde aan zijn rit naar Maastricht.

De bestuurder had zijn auto net volgetankt voor de lange rit naar Zuid-Limburg, toen het op de Provincialeweg rond 18.45 uur misging. Met één wiel reed het voertuig de berm in. Als reactie trok de automobilist net iets te hard aan zijn stuur. Die fout kon hij daarna niet meer herstellen.

De wagen draaide richting de sloot en de bestuurder kon de geul niet meer ontwijken. Onderaan de greppel kwam de auto schuin tegen de slootkant tot stilstand. De man achter het stuur raakte niet gewond en stapte zelf uit. Hij kreeg daarbij geen natte voeten, omdat de sloot droog staat. Terwijl hij zich een weg baande door het riet, belde de bestuurder de hulpdiensten. De man bleek alleen te zijn geschrokken van de glijpartij. Zijn reis naar Maastricht kon hij echter niet vervolgen. Een bergingsbedrijf takelt de auto uit de sloot.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!