vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieUpdate: Inval bij motorclub tijdens kinderverjaardag aan de Duikerweg Waalwijk

Update: Inval bij motorclub tijdens kinderverjaardag aan de Duikerweg Waalwijk

De politie heeft vrijdagavond 8 maart onderzoek gedaan in een pand aan de Duikersweg.

Ongeveer vijftien kinderen stonden verbaasd te kijken toen een arrestatieteam van de politie vrijdagavond op hun kinderfeestje binnenviel. De inval was in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Duikerweg.

“We zijn er naartoe gegaan omdat we een vermoeden hadden dat er vuurwapens op het feest zouden zijn”, vertelt een woordvoerder van de politie. “Eenmaal daar bleek het om een kinderfeestje te gaan.”

Het feestje voor de jonge tieners werd georganiseerd door motorclub Rolleman Holland. De politie viel het pand in Waalwijk binnen met een zwaarbewapend arrestatieteam van ongeveer 14 agenten. De verwachte vuurwapens vonden ze er niet. Wel zijn alle feestgangers, inclusief de kinderen, die óók vestjes van de motorclub droegen, gecontroleerd.

De politie vond kleine hoeveelheden harddrugs bij wat volwassenen. Daarvoor is niemand aangehouden. “Het waren kleine gebruikershoeveelheden. Iedereen stond vrijwillig zijn drugs af”, zegt de woordvoerder van de politie. Wel is er een boksbeugel gevonden.

Toen de politie klaar was met controleren mochten de motorclubleden naar huis.

Zaterdagochtend heeft de gemeente een brief op de deur van het pand gehangen. Daarop staat dat het pand is gesloten wegens een drugsvondst.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!