woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrommobiel in de sloot bij botsing in Drunen, één gewonde naar ziekenhuis

Brommobiel in de sloot bij botsing in Drunen, één gewonde naar ziekenhuis

Op een kruising bij Drunen zijn dinsdagmiddag een auto en een brommobiel tegen elkaar gebotst. Het ging mis rond 16.30 uur, op het kruispunt van de Kanaalweg en de Overlaatweg, net buiten het dorp. Eén betrokkene raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe het mis kon gaan. Door de klap belandde de brommobiel in de sloot. De hulpdiensten kwamen daarop ter plaatse. De politie zette het kruispunt even af.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!