woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrand op schip Waterschap Brabantse Delta Waspik

Brand op schip Waterschap Brabantse Delta Waspik

Op een schip van Waterschap Brabantse Delta is donderdagmiddag brand uitgebroken. De brand ontstond tijdens het varen. Het begon door onbekende oorzaak bij het motorgedeelte te branden. De schipper kon het schip aanmeren in de jachthaven van Waspik. De schipper had inmiddels ook al de brandweer gebeld. Ook hebben ze een zelf een bluspoging gedaan. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. Ook is er een onbekende hoeveel diesel in het water gekomen. Op het schip zaten 3 mensen deze nog door het ambulancepersoneel onderzocht omdat ze rook hadden binnengekregen. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!