donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieGranaat gevonden achter de Droomvlucht in de Efteling, attractie alweer open

Granaat gevonden achter de Droomvlucht in de Efteling, attractie alweer open

Voor de tweede keer in korte tijd is zondagmiddag een granaat gevonden in de Efteling. Dit keer werd de granaat gevonden achter de Droomvlucht tijdens kleine werkzaamheden. De granaat werd gevonden tijdens het graven bij kleine werkzaamheden achter de attractie. De Droomvlucht was uit voorzorg gesloten en de omgeving werd afgezet. Kort nadat bleek dat de granaat niet gevaarlijk was, ging de Droomvlucht alweer open. Om wat voor soort granaat het gaat, is nog niet bekend. Deze zal maandag worden opgehaald door de EODD.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!