donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieTraumahelikopter landt in de Antoniusstraat Kaatsheuvel

Traumahelikopter landt in de Antoniusstraat Kaatsheuvel

Donderdagmiddag rond vijf uur werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische incident aan de Antoniusstraat in Kaatsheuvel. Aan die straat was een medewerker van een autobedrijf in het pand onwel geworden en had acute hulp nodig, vanwege de ernst van het incident werd er een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter landde iets verderop in de straat voor Park Vossenberg. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!