donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMotorrijder en passagier rijden achterop auto en raken gewond bij ongeval in...

Motorrijder en passagier rijden achterop auto en raken gewond bij ongeval in Waalwijk

 Een motorrijder met een bijrijder achterop zijn zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval. De motor reed achterop een auto op de Prof. Kamerling Onnesweg in Waalwijk. Het ongeval gebeurde rond 16.40 uur. De motorrijder en zijn passagier zijn overgebracht naar het ziekenhuis en de bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De motor en de auto zijn getakeld door een bergingsbedrijf. Na ongeveer 45 minuten was de weg weer vrij.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!