donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieScooterrijder met spoed naar ziekenhuis na valpartij in Kaatsheuvel

Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na valpartij in Kaatsheuvel

Een scooterrijder is zondagochtend in een berm langs de weg beland in Kaatsheuvel. Bewoners van de Akkerstraat hoorden een harde klap, waarna ze de bestuurder zwaargewond in de struiken aantroffen. Omwonenden belden daarop direct de hulpdiensten waarna twee ambulances en de politie naar de Akkerstraat voor het zwaargewonde slachtoffer. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding is voor de zware valpartij, daar wordt onderzoek naar gedaan. De zwaargewonde is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!