donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieSchoorsteenbrand slaat over op dak, veel schade aan huis in Loon op...

Schoorsteenbrand slaat over op dak, veel schade aan huis in Loon op Zand

Een schoorsteenbrand is dinsdagavond overgegaan in het dak van een huis op de Kerkstraat in Loon op Zand. De brandweer rukte met een hoogwerker uit. De brandweer kwam rond 19.00 uur met spoed ter plaatse voor de uitgebroken schoorsteenbrand. Bij aankomst werd snel duidelijk dat de brand was doorgeslagen naar het dakbeschot, waardoor enige tijd vlammen uit het dak sloegen. De brandweerlieden kregen het vuur uiteindelijk onder controle, maar konden niet voorkomen dat de woning flink beschadigde.

De straat was enige tijd afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!