donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee meisjes van scooter getrapt door jonge man, één slachtoffer zwaargewond

Twee meisjes van scooter getrapt door jonge man, één slachtoffer zwaargewond

Twee minderjarige meisjes zijn donderdagmiddag in Waalwijk van hun scooter getrapt. Zeker één van de slachtoffers raakte zwaargewond, de dader is nog zoek. De meisjes reden rond 14.15 uur samen over het Halve Zolenpad toen zij van hun scooter werden getrapt. Bij hun val raakten in ieder geval één van de twee zwaargewond.

Meerdere hulpdiensten zijn opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. De twee slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Team Verkeer van de politie kwam ter plaatse en doet onderzoek.

Dader gezocht

De politie is direct op zoek gegaan naar de dader en er werd een Burgernet-melding verstuurd. De politie zoekt een getinte man van ongeveer 20 jaar, zwart opgeschoren haar, zwarte broek, groene jas met daaronder een witte trui.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!