donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieOngeval tussen twee auto's Raadhuisstraat Sprang-Capelle

Ongeval tussen twee auto’s Raadhuisstraat Sprang-Capelle

In Sprang-Capelle zijn vrijdag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde op de Raadhuisstraat. De bestuurder van de groene auto kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste tegen de rode auto aan. Een andere bestuurster die voor de rode reed kon de groene auto nog maar net ontwijken. Er kwamen twee politiewagens en een ambulance ter plaatse. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Beide auto’s raakte wel flink beschadigd en zijn getakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!