donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMan raakt zwaargewond bij botsing op A59 bij Waalwijk

Man raakt zwaargewond bij botsing op A59 bij Waalwijk

Een man is zaterdagochtend rond 06.30 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de A59 in Waalwijk richting Den Bosch. Bij het ongeluk botsten twee auto’s tegen elkaar. De zwaargewonde man zat in de achterste auto en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie reed met sirenes achter de ambulance aan. De bestuurder van die auto is door de politie mee genomen naar het bureau.

In de voorste auto zaten een man en een vrouw, de laatste raakte lichtgewond. De verkeersongevallenanalyse is ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van de aanrijding. Op de A59 zijn twee rijbanen afgesloten. Het overige verkeer moet via de vluchtstrook rijden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!