donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMan die niet kan zwemmen valt in het water, vriend twijfelt geen...

Man die niet kan zwemmen valt in het water, vriend twijfelt geen seconde en duikt hem achterna

Een fietser is vrijdagnacht rond half twee in een diepe sloot gevallen in Sprang-Capelle. De vriend waarmee hij was wist dat hij niet kon zwemmen en dook er direct achteraan. De vrienden kwamen van een koningsnachtfeest en fietsten over het Halve Zolenpad naar huis toen het misging. Met behulp van passerende fietsers wist de vriend de man uit de sloot te redden.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Het ambulancepersoneel was onder de indruk van de actie van de vriend. Volgens een ambulancebroeder had de valpartij heel anders kunnen aflopen zonder de heldhaftige reddingsactie.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!